ŠLEP SLUŽBA (2)

Radno vrijeme

24/7

Hitni poziv

+382 68 805 255

Pozovite odmah!

O nama

Šlep služba Crna Gora

Vaša najbrža pomoć na putu

Mnogo je razloga zbog kojih Vam šlep služba može biti potrebna. Ostali ste bez goriva? Vaš automobil ima problema sa motorom? Došlo je do nezgode na putu? 

Mi imamo rešenje! Posrednici smo između vlasnika šlep službi i njihovih klijenata. Bilo gdje u Crnoj Gori da imate potrebu za šlep službom, pozovite nas i najbliža pomoć na putu će biti upućena ka Vama.

Šlep služba bilo gdje u Crnoj Gori

Nije nam važno zašto Vam je potrebna šlep služba. Naša usluga sa preko 50 partnerskih kompanija širom Crne Gore omogućava brzu akciju i odmah vas dovodi u kontakt sa profesionalnom šlep službom. Znamo tačno koju kompaniju karakteriše pouzdanost i stoga radimo samo sa odgovarajućim partnerima. Jedan telefonski poziv je sve što je potrebno da šlep služba riješi postojeće probleme.

Želite najjeftiniju šlep službu?

Najbolja ponuda

Servis NAJBOLJA PONUDA nudi Vam mogućnost da za kratko vrijeme, u roku od 24h, dobijete najjeftinije i najpouzdanije ponude šlep službi iz Crne Gore. Popunjavanjem jednostavnog formulara, naši operateri će kontaktirati veliki broj šlep službi kako bi Vi što brže došli do najpovoljnijeg prevoza.